Jeg startede som DJ i 1981, i min fødeby Hørsholm. Det blev til en del jobs på de lokale diskoteker, og på skoler i Nordsjælland. Efter nogle år kom jeg til København som afløser, og blev hængende i mere end 15 år. Ved siden af DJ jobbet, har jeg været radio DJ på The Voice, Radio Hørsholm og Kanal Plus. Som konferencier på alt fra Miss Danmark, over modeshows til sports arrangementer, er meget af mit liv foregået gennem en mikrofon.

 

35 år som DJ lyder af meget, men det har været sjovt lige siden jeg spillede mig første plade som teenager. Turen har gået over utallige natklubber, de fleste i det Storkøbenhavnske område.

 

Da jeg rundede 40 tænkte jeg at det efter næsten 25 år var tid til at stoppe som DJ, men bookingerne bliver ved med at komme, og det er gået op for mig at dem der var teenagere sammen med mig, stadig godt kan lide at holde fester og gerne med musikken fra dengang. Nu fortsætter jeg bare så længe jeg synes det er sjovt og telefonen bliver ved med at ringe.

 

Jeg er pludselig i den dejlige situation at jeg stort set bare kan spille den musik jeg selv kan lide og så er mine gæster med. Efter 35 år bag DJ pulten er der ikke mange pladeønsker jeg ikke kan opfylde, og det gør jeg gerne - Det er jo trods alt din fest.

 

DJ  Jan Olsen

DJ  Jan Olsen