Den du allerbedst kan lide

Den alle kan lide

Den der skaber festen

Den der får alle på gulvet

Den du ikke havde regnet med

“Uanset om du booker mig eller en anden DJ til din fest, vil mit råd til dig altid være at du skal booke en DJ der er cirka på alder med gæsterne.

 

Der er meget stor forskel på, om man har oplevet 70’erne og 80'erne eller bare hørt om dem. Kunsten er ikke bare at spille numre fra de rigtige årstal, men at spille de “rigtige” nummer fra dengang...”

 

Jeg stod i en pladeforretning i 1984 og hørte den nye 7" vinylsingle fra Michael Jackson. Den hed Billie Jean og heldigvis købte jeg den, og resten er jo musikhistorie. Den erfaring kan man bare ikke købe sig til. Vi lærer af vores fejl, og jeg har heldigvis overstået de fleste af mine så din fest kan forløbe perfekt.

 

Jeg spiller som udgangspunkt kun hits. MEN - Det er jeres fest, så i bestemmer, men det giver i  95% af tilfældende det bedste resultat, hvis man spiller noget gæsterne kender. Til gengæld blander jeg de største hits fra de sidste 5 årtier til en dansevenligt cocktail, med et par nye radiohits som kirsebær på toppen.

 

Op til festen tager vi lige snak om hvordan aften skal forløbe. Du/i har måske nogle musik ønsker og sammen finder vi ud af hvilke musikgenrer du/i gerne vil have bliver spillet til festen. Så blander jeg dem sammen på den rigtige måde og så har vi en fest.

Der er dog fem numre jeg altid spiller.

DJ  Jan Olsen

DJ  Jan Olsen